Wij zijn vandaag open van 11:00 - 16:00 Wasboxen: 08:00 - 00:00

Autoschade

Bij Pro Carwash Epe kunt u terecht voor kleine schades aan uw auto. Schades, zoals kleine deuken door hagel of krassen op uw portier, kunt u met een minimale wachttijd laten repareren door Pro Carwash. Terwijl u onder het genot van een kopje koffie wacht in de speciale carwashshop, wordt de schade aan uw auto hersteld.

Uitdeuken zonder spuiten

Het kan helaas voorkomen dat er door onvoorziene omstandigheden deukjes ontstaan in uw auto. Bij Pro Carwash Epe is het mogelijk om kleine schade uit te laten deuken. Deze reparatietechniek is speciaal ontwikkeld voor schades ontstaan door hagelstenen, storm en/of eikelschade. Neem voor meer informatie contact op met de carwash.

Schadenet Rijnders Epe

Sinds kort zijn wij een servicepunt van Schadenet Rijnders Epe.
Na een grondige zoektocht naar een geschikte schadepartner zijn wij met trots uitgekomen bij Schadenet Rijnders In het verleden moesten wij onze klanten regelmatig teleurstellen en doorverwijzen vanwege beperkingen in onze samenwerking met bepaalde verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat dit nu tot het verleden behoort.

Schade melden of meer weten over Schadenet Rijnders.

Ga naar de website

Autoschade

Pro Carwash Epe biedt eveneens de mogelijkheid aan tot spotrepair. Dit is een moderne techniek van schadeherstel waarbij in het geval van krassen een klein deel van de auto (daar waar er schade is) opnieuw wordt gespoten. Hierdoor is het opnieuw overspuiten van de gehele auto niet nodig. Deze reparatiemogelijkheid is er voor kleine schades in de lak. Bij het type schade moet u denken aan voorbeelden zoals krassen veroorzaakt door boomtakken, of een kras op het portier naar het nemen van een te korte bocht. Spotrepair wordt mede mogelijk gemaakt door PDR Team Holland. Bij grotere schades kunt u ook bij ons terecht. Kom bij ons langs en krijg een gratis offerte.

Kosten en werkwijze

Wanneer u kleine schade aan uw auto wilt laten maken bij Pro Carwash Epe, kunt u het beste even langskomen en een monteur naar de schade laten kijken. Na inspectie van de schade kan de monteur u vertellen wat de mogelijkheden zijn tot reparatie en wat daar eventueel de kosten voor zijn.

Stap 1. Inventarisatie schade

Belangrijk is om de schade aan uw auto te laten beoordelen door Pro Carwash Epe. Dit kan u laten doen door langs te komen bij Pro Carwash. Een mogelijkheid is ook om foto’s van uw schade via onderstaande contactformulier op te sturen.

Stap 2. Kosten

Na de beoordeling van de schade informeert Pro Carwash u over de mogelijkheden tot reparatie en de kosten hiervoor.

Stap 3. Afspraak

Er wordt een afspraak met u gemaakt voor het repareren van de schade. Het streven is uiteraard om de schade aan uw auto zo snel mogelijk te herstellen.

Stap 4. Reparatie

Op een afgesproken datum en tijdstip brengt u uw auto naar Pro Carwash Epe. Terwijl de monteurs bezig gaan met de reparatie van de schade, drinkt u een kopje koffie. Uw auto wordt in zo’n kort mogelijke tijd hersteld.

Stap 5. Als nieuw!

De schade is hersteld! U kunt weer met een schadevrije auto de weg op.

Klaar terwijl u wacht

Terwijl de monteurs aan de reparatie van de schade aan uw auto werken, kunt u genieten van een kopje koffie in de speciale wachtruimte. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tijdens het wachten onze shop te bezoeken of met uw kinderen gebruik te maken van de speciale kinderspeelplaats op het terrein van de carwash.

Prijs aanvragen